<h2>Κοντογιάννη - Γκαμπζάλα Μαρία</h2><p>Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης</p> <h2>Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης</h2><p>H παρουσία μας στα φροντιστηριακά δρώμενα του Διδυμοτείχου χρονολογείται από το 1993...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kontogiannifrontistirio.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης</h2><p>H παρουσία μας στα φροντιστηριακά δρώμενα του Διδυμοτείχου χρονολογείται από το 1993...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.kontogiannifrontistirio.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Θερινά Μαθήματα 2023
     
 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Εγγραφές Δευτέρα έως και Σάββατο 10 – 2. 
Απόγευμα 17.30 – 20.30 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 26/6  ΕΩΣ 22/7 ΚΑΙ 17/8 ΕΩΣ 31/8



Το Φροντιστήριο Κοντογιάννη ανακοινώνει την έναρξη θερινών τμημάτων προετοιμασίας για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Γ΄ Λυκείου την επόμενη σχολική περίοδο, όσο και για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ και τη Β΄ Λυκείου.

Η έγκαιρη εγγραφή είναι σκόπιμη για την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση των μαθητών στα τμήματα ως προς την ομοιογένειά τους.

Γιατί έχετε ανάγκη τη θερινή προετοιμασία;
Οι μαθητές της φετινής χρονιάς πρόκειται να αντιμετωπίσουν ένα νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, περισσότερο απαιτητικό και με αυξημένη σημαντικά την εξεταστέα ύλη. 
Για όλους εσάς που θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας, είναι απαραίτητη η θερινή προετοιμασία, η οποία έχει τρεις επιδιώξεις:
1) Την αξιοποίηση του χρόνου. Ο χρόνος είναι καθοριστικός παράγοντας στην μαθησιακή διαδικασία. Και είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να δημιουργηθούν συνθήκες ουσιαστικής μάθησης μέσα σε περιορισμένα χρονικά πλαίσια.
2) Την βαθύτερη προσέγγιση και μελέτη βασικών γνώσεων από την ύλη της προηγούμενης τάξης, που είναι απαραίτητες για την διδασκαλία της ύλης της επόμενης τάξης του Λυκείου.
3) Την κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερης σε έκταση ύλης, με σκοπό:
i) την έγκαιρη  και ποιοτική ολοκλήρωσή της το Μάρτιο , 
ii) κατά την χειμερινή περίοδο ο μαθητής και να προηγείται της ύλης που διδάσκεται στο Σχολείο του και να είναι ικανός να εμβαθύνει στα γνωστικά αντικείμενα των παραπάνω μαθημάτων
iii) να επιτύχει τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία, τόσο στο πλαίσιο του Σχολείου του, όσο και στις Γραπτές Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Τα θερινά μας τμήματα θα ξεκινήσουν στις  26/6/2023. Η διάρκεια των θερινών τμημάτων προετοιμασίας είναι:
α) 6 εβδομάδες  για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου από 26 /6 έως 22/ 7 και από 17 / 8 έως 31 /8.
Το πρόγραμμα της Γ΄ Λυκείου θα διαρκέσει 6 εβδομάδες και θα περιλαμβάνει:
● Πρόγραμμα μαθημάτων  
● Πρόγραμμα διαγωνισμάτων
● Προσομοίωση Πανελλαδικών Εξετάσεων 
β) 4 εβδομάδες  για τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου (από 26/6 έως 8 /7 και από 17/8 έως 31/8)  
Οι μαθητές της Α΄ και της Β΄ Λυκείου τις 4 εβδομάδες της θερινής περιόδου καλύπτουν τυχούσες εκπαιδευτι-κές αδυναμίες και ελλείψεις της προηγούμενης τάξης που ίσως υπάρχουν και εμβαθύνουν σε σημεία της ύλης, που είναι απαραίτητα για την επόμενη σχολική χρονιά. 

Το καλοκαίρι της Α προς Β Λυκείου στο Φροντιστήριο γίνονται  ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για μαθητές που θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα και να διακριθούν στη Β Λυκείου. Διδάσκονται τα  βασικά μαθήματα Γενικής Παιδείας  καθώς και τα  μαθήματα Προσανατολισμού  με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που διασφαλίζει ότι τίθενται οι σωστές βάσεις για τις επόμενες τάξεις. 

Με κεντρικό σχεδιασμό, εκπαιδευτική οργάνωση και κυρίως με εχέγγυα την 24χρονη πετυχημένη πορεία μας, βεβαιώνουμε για τη βέλτιστη προετοιμασία των μαθητών μας και στα θερινά μας τμήματα, ώστε να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στους στόχους τους.

Παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, και συμπλήρωσης μηχανογραφικού δελτίου τόσο με ηλεκτρονική μορφή στο site:  www.kontogiannifrontistirio.gr , όσο και στο χώρο του Φροντιστηρίου.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού, ώστε να ενημερωθείτε:  
i) για τις Ομάδες Προσανατολισμού
ii) για τις σχολές και τα επαγγέλματα
iii) για τα Επιστημονικά Πεδία
και τέλος να επιλέξετε το Πρόγραμμα Σπουδών που ταιριάζει στο παιδί σας!